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Natalie Portman aprende a fazer tapioca com Bela Gil

Foto: Reprodução/Instagram

da redação da Menu

A última postagem da atriz Natalie Portman no Instagram deixou seus seguidores um tanto quanto curiosos. Isso porque a atriz norte-americana aparece aprendendo a fazer tapioca com a chef brasileira Bela Gil.

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Natalie tem cozinhado e mostrado seus feitos nas redes sociais e, para esse post ela fez uma videoconferência com a chef brasileira.

“Lembro de um show de Anitta que fomos há dois anos no Rio, é bom estarmos juntas de novo”, disse Natalie. “Estou muito feliz, adoro ver você cozinhando”, afirmou Bela.

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and make these mango tapioca Brazilian treats. Recipe below.  Mango Tapioca Ingredients: 1 1/3 cup tapioca starch 1/3 cup beet juice (or more if needed) 1 ripe mango 1 tsp grounded chia or flaxseed Fresh grated coconut to taste 1/4 cup water Directions: 1. Mix the tapioca starch and the beet juice in a bowl until you get dry dough that holds together when you press it. (Let the dough rest for 5 to 10 minutes.) 2. For the filling, add the mango to the pan over medium heat with 1/4 cup of water. (Let it cook for about 2 minutes.) 3. Add the chia seeds and coconut flakes and cook for 3 more minutes.  4. Coming back to the tapioca, sift the pink tapioca starch to get a fine flour. 5. Add 2 to 3 handfuls of tapioca flour to a hot skillet and press it lightly with the back of a spoon to even it out. Let it cook for 2 minutes (the heat will bring the tapioca together). 6. When the sides of the tapioca pancake starts to lift its ready to remove it from the pan. 7. Add the mango filling, fold the tapioca like a taco and enjoy it!

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Como não poderia deixar de ser, Bela Gil deu seu toque especial à tapioca. O quitute foi hidratado com suco de beterraba e ficou rosa, um tanto diferente da tapioca branquinha encontrada pelo Brasil.

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